Working at Vermetten – Fion Veseli

For the English version, click here

Fion Veseli werkt als Junior Data Analist bij Vermetten en heeft in korte tijd een indrukwekkende stempel gedrukt op het Advisory-team. Lees hieronder hoe het werken bij Vermetten hem bevalt.

Van diversiteit naar data

Al een jaar werkt Fion bij Vermetten. “Mijn carrière bij Vermetten begon met een gedeelde functie tussen Assistent Accountant en Data Analist, maar al snel vond ik mijn roeping als Data Analist.” Als waardevol lid van het Advisory-team heeft Fion zich gestort in de wereld van data-analyse en advies. Of het nu gaat om trajecten op het gebied van verduurzaming, onderzoek of strategietrajecten: je kunt bij Fion aankloppen!

Een frisse afwisseling en doorgroeimogelijkheden

“Bijna iedere maand heeft er tot nu toe anders uitgezien,” vertelt Fion. “Ik kan hier goed doorgroeien en doen wat ik leuk vind. Daar wordt echt naar geluisterd. In de toekomst zal ik mijn aandacht voornamelijk richten op strategie- en duurzaamheidstrajecten. We zijn met een leuk team. Ik kan mijn eigen ding doen en zo nu en dan sparren we samen over onderwerpen. Daadkrachtig overleggen zit in ons bloed!” 

Geen nummer, maar een waardevolle bijdrage

De cultuur van Vermetten past goed bij Fion. “Er is hier veel vertrouwen in mijn kunnen. Bij Vermetten is er écht ruimte voor groei. Dit is mijn eerste kantoorbaan en ik vind het bijzonder dat ik zo’n mate van vrijheid ervaar. Ik kan zelf mijn pad kiezen waarin ik wil specialiseren. Ik mag zowel intern als extern presenteren en mijn resultaat staat voorop. Dat ik deze verantwoordelijkheid krijg, vind ik erg tof.” Fion voelt zich volledig onderdeel van het Advisory-team, en door de kleinschaligheid van het team ziet hij directe impact van zijn werk. 

Studeren en gelijk lekker doorpakken!

Voordat hij bij Vermetten aan de slag ging studeerde Fion economie en voltooide zijn bachelor. Uitgeleerd was hij nog niet, vandaar dat hij begon aan zijn master. De flexibiliteit die Vermetten hem biedt stelt hem in staat zijn werkuren aan te passen aan zijn persoonlijke behoeften en studievereisten. “Toen ik doorgaf dat ik deeltijd wil werken en studeren was de eerste reactie: ‘Wat tof dat je zo graag wil werken naast je studie! Ik ga volle bak voor allebei en dat wordt hier enorm gewaardeerd. Dat motiveert mij dan weer enorm!”

Een gedreven cultuur van vrijheid en vertrouwen

Fion benadrukt de menselijke en nuchtere benadering van Vermetten. De kernwaarden – deskundig, daadkrachtig, doeltreffend en zonder gedoe – worden niet alleen gedeeld, maar ook actief geleefd. Fion: “Ik vind het passende waardes voor de bedrijfscultuur. Er is echt geen gedoe, er wordt gekeken naar wat er gedaan moet worden en dat wordt gedaan. Het is een organisatie die geen onzin verkoopt. Ze zijn eerlijk en staan achter hun dienstverlening.” Dat vormt de ruggengraat van Vermetten.

Er is altijd ruimte voor ontwikkeling

Geïnteresseerd in een carrière bij Vermetten? Fion geeft advies: “Gewoon op gesprek komen! Kom proeven en praat met ons. Vermetten is best breed dus de kans is groot dat er iets voor je tussen zit.” Hij benadrukt dat de organisatie divers is en er kansen zijn voor elke interesse. Zelf is hij immers ook begonnen als Assistent Accountant, en al snel kon hij zich door ontwikkelen naar waar hij nu staat. “Als je jezelf wilt ontwikkelen, is er zeker ruimte voor. Ik kan enorm veel leren en dat wordt gestimuleerd. Kortom, het is een topstart van mijn carrière!”

reacties