Faces

Faces is een online platform van studievereniging Asset | Accounting & Finance, waarbij meerdere keren per week interviews, artikelen en columns op het gebied van accountancy, finance en student life worden gepubliceerd door de enthousiaste redacteuren van Faces Online.

Ben je geïnteresseerd om samen met een gemotiveerd team blogs te publiceren op Faces Online en wil jij jouw CV een boost geven? Word dan nu redacteur en upgrade je skills zoals schrijven, Photoshop, acquisitie, communicatie en taal, en wie weet ontmoet jij je toekomstige werkgever!

 

Asset | Accounting & Finance

Vereniging voor accountancy, controlling, finance & investment theory
Studievereniging Asset | Accounting & Finance is de financiële studievereniging van Tilburg University en telt circa 1500 leden. Asset | Accounting & Finance is een actieve, professionele studievereniging die zich richt op studenten, geïnteresseerd in de vakgebieden accountancy, controlling, finance & investment theory.
Met zowel inhoudelijke als carrièregeoriënteerde activiteiten slaat Asset | Accounting & Finance een brug tussen de theorie van de studie en de praktijk van het bedrijfsleven. Daarnaast vervult Asset | Accounting & Finance een ondersteunende rol bij de studie door middel van de uitgifte van leidraden en het organiseren van gastcolleges en voorlichtingsactiviteiten. Ten slotte tracht de vereniging een intermediaire rol te vervullen tussen student en bedrijfsleven, een en ander in de meest ruime zin des woords.
Voor meer informatie over Asset | Accounting & Finance zie www.asset-accountingfinance.nl.

Faces Committee

Boris de Bie

Boris de Bie

MSc Finance at Tilburg University

Emil de Veer

Emil de Veer

MSc Accountancy at Tilburg University

Tim Foesenek

Tim Foesenek

MSc Supply Chain Management at Tilburg University

Luc van den Tillaart

Luc van den Tillaart

MSc Accountancy at Tilburg University

Romano Ruijtenburg

Romano Ruijtenburg

BSc International Business at Tilburg University

Lieke Weerink

Lieke Weerink

MSc Fiscal Economics and Accountancy at Tilburg University

Ruben ten Berge

Ruben ten Berge

MSc International Management at Tilburg University

Annemarie Tennigkeit

Annemarie Tennigkeit

MSc Accountancy at Tilburg University