Faces

Na 16 jaar is Faces, een hardcopy magazine, online platform van studievereniging Asset | Accounting & Finance, waarbij meerdere keren per week interviews, artikelen en columns op het gebied van accountancy, finance en student life worden gepubliceerd door de enthousiaste redacteuren van Faces Online.

Ben je geïnteresseerd om samen met een gemotiveerd team blogs te publiceren op Faces Online en wil jij jouw CV een boost geven? Word dan nu redacteur en upgrade je skills zoals schrijven, Photoshop, acquisitie, communicatie en taal, en wie weet ontmoet jij je toekomstige werkgever!

 

Asset | Accounting & Finance

Vereniging voor accountancy, controlling, finance & investment theory
Studievereniging Asset | Accounting & Finance is de financiële studievereniging van Tilburg University en telt circa 1500 leden. Asset | Accounting & Finance is een actieve, professionele studievereniging die zich richt op studenten, geïnteresseerd in de vakgebieden accountancy, controlling, finance & investment theory.
Met zowel inhoudelijke als carrièregeoriënteerde activiteiten slaat Asset | Accounting & Finance een brug tussen de theorie van de studie en de praktijk van het bedrijfsleven. Daarnaast vervult Asset | Accounting & Finance een ondersteunende rol bij de studie door middel van de uitgifte van leidraden en het organiseren van gastcolleges en voorlichtingsactiviteiten. Ten slotte tracht de vereniging een intermediaire rol te vervullen tussen student en bedrijfsleven, een en ander in de meest ruime zin des woords.
Voor meer informatie over Asset | Accounting & Finance zie www.asset-accountingfinance.nl.

Faces Committee

Rob Donkers

Rob Donkers

MSc Finance student at Tilburg University

Roel Elissen

Roel Elissen

Student Business Economics at Tilburg University

Femke de Boer

Femke de Boer

Student Business Economics at Tilburg University

Elisa Slotboom

Elisa Slotboom

MSc Finance student at Tilburg University

Jan-Paul Kempen

Jan-Paul Kempen

Fiscal Law and Fiscal Economics student at Tilburg University