Working At Koenen en Co

‘Wat ik erg leuk vind, en wat me heel enthousiast maakt, is dat iedereen bij Koenen en Co er samen het beste uit wil halen. Het beste voor de klant, zowel inhoudelijk als in de relatie. Maar ook het beste met collega’s. Met meer plezier, meer resultaat. Dat versterkt elkaar. We willen echt samen iets moois neerzetten, iedere dag, voor iedere klant. Dat maakt me trots om hier te werken.

Ik heb accountancy gestudeerd bij Fontys Eindhoven. Vrij snel na mijn afstuderen ben ik bij Koenen en Co terecht gekomen. Ik zocht een open organisatie, met een leuke werksfeer en veel groeimogelijkheden. Ik kan hier echt mezelf zijn en veel leren. Na ruim een jaar ben ik gestart met de post-hbo opleiding mkb-accountant. Erg leuk: alle opdrachten kan ik in mijn werk integreren. Ik leer snel, vooral ook omdat er de tijd wordt genomen voor een antwoord. Ik heb een persoonlijke mentor, mijn eerste aanspreekpunt, maar ook bij anderen kan ik binnenlopen. Ik krijg dan niet de uitkomst als antwoord, maar een gesprek dat me inzicht geeft in hoe je bij zo’n antwoord komt. Ik werk hier nu 2,5 jaar en de opdrachten worden steeds uitdagender.

We zitten samen midden in een HPO-traject. Dat betekent dat we groeien tot high performance organisation. Daarin worden we allemaal tot actie aangezet. Een kans om neer te zetten waar we voor staan. Er wordt vanuit alle perspectieven naar de organisatie gekeken. Vanuit vertrouwen, open-minded en oplossingsgericht. Dat spreekt me aan, want zo bouw je volgens mij duurzaam succes. Of, zoals we het hier zeggen: suczes.’

Kies voor een werkgever die voor jou kiest

Of je nu die nauwkeurige accountant bent of die commerciële suczesmanager-in-de-dop, bij Koenen en Co vinden we het belangrijk dat je vooral jezelf bent. Dan ben je namelijk op je best. We houden ervan als je zegt wat je vindt, als je betrokken bent bij een maximaal resultaat en als je positief kritisch bent over jezelf en je omgeving.

We bieden je een werkplek waar open samenwerken, resultaat en plezier voorwaarden zijn voor het suczes van jezelf en van onze klanten. Suczes schrijven we daarin niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, adviseren we ondernemingen op zes dimensies: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. De droom van de ondernemer staat centraal, vanuit een brede blik. De Koenen en Co blik: enthousiast, no-nonsense en vol lef. We werken overal waar de klant is, vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo. Doe je mee?

Koenen en Co zoekt stagiairs en starters die zichzelf durven zijn. Die ergens voor staan, ook zonder blinkende auto of schoenen. Die begrijpen dat de vorm leuk is, maar dat de inhoud telt. We verwachten 100% inzet en ook 100% jou. Omdat alleen jij kan wat jíj kunt. Omdat eerlijkheid het langst duurt. Omdat er geen stomme vragen bestaan. Zo werken we samen aan jouw suczes én dat van onze klanten. Samen laten we ondernemers suczesvol ondernemen. Check onze vacatures op www.solliciteervoorsuczes.nl

Suczes. Een kwestie van doen.

reacties