Working at Joore

Ik ben Marieke Haans, 23 jaar en kom uit Tilburg. Na het VWO heb ik de bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen afgerond aan Wageningen University. Tijdens deze studie merkte ik dat ik bedrijfseconomische en cijfermatige vakken een stuk leuker vond dan ik aanvankelijk dacht. Voor mijn minor ben ik naar Amsterdam verhuisd om daar Accountancy vakken te volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Dit was voor mij de bevestiging om te starten aan de master Accountancy. Momenteel studeer ik aan Tilburg University en bevind ik mij in de afrondingsfase, tegelijkertijd werk ik ongeveer 2 tot 3 dagen per week bij Joore. In september ga ik starten met de Post Master Accountancy. Naast mijn studie en werk vind ik het leuk om te hockeyen, te borrelen en lekker te eten met vrienden en familie.

In februari 2017 ben ik gestart met de master Accountancy. Tijdens deze master zijn de colleges zoveel mogelijk op twee dagen geroosterd waardoor er een mogelijkheid bestaat om werkervaring op te doen naast je studie. In maart 2017 ben ik begonnen als werkstudent assistent-accountant bij Joore en daar heb ik tot op heden geen spijt van gehad. Joore sprak mij met name aan omdat dit kantoor zich kenmerkt als een platte, jonge en ambitieuze  organisatie met een open en persoonlijke benadering. Bovendien vond ik het ook heel belangrijk om te kiezen voor een kantoor waar ik een klik mee had en een goede sfeer hing.

Het grootste voordeel van Joore vind ik de intensieve samenwerking met collega’s, zowel Register- als assistent-accountants en fiscalisten, ik heb gemerkt dat ik hier ontzettend veel van leer. De vooroordelen van een klein kantoor worden bij Joore juist ontkracht. Ons kantoor heeft, in tegenstelling tot andere kleine kantoren, juist veel controle klanten. Daarnaast kan ik mij ook op internationaal vlak volop ontwikkelen. Joore werkt intensief samen met een accountantskantoor in Roemenië. Ook hebben een groot aantal klanten in onze klantenportefeuille een internationaal karakter.

Joore is heel flexibel met het aantal uur dat ik wil en kan werken. Het is heel goed mogelijk dat ik de ene week maar één dag werk of helemaal niet in verband met tentamens, en dat ik de andere week juist weer drie dagen werk.

Toen ik aan de slag ging bij Joore lag als eerste de focus op het leren kennen van de samenstelpraktijk. Dit met de gedachte dat het verwerken van administraties een goede basis is voor een verdere groei. Ik heb al snel gemerkt dat deze kennis inderdaad goed van pas komt. Vrij snel mocht ik al mee naar klanten om daar samenstel danwel controleopdrachten in teamverband op te pakken. Op dit moment werk ik meestal een aantal dagen mee aan eenzelfde klant en werk ik als volwaardig teamlid mee aan diverse opdrachten.

Joore is heel flexibel met het aantal uur dat ik wil en kan werken. Het is heel goed mogelijk dat ik de ene week maar één dag werk of helemaal niet in verband met tentamens, en dat ik de andere week juist weer drie dagen werk. Wat ik ook heel prettig vind is dat er maandelijks een momentje is waar mijn voortgang wordt besproken. Zo kan er tijdig iets worden aangegeven waar ikzelf of juist mijn leidinggevende rekening mee kan houden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou bij Joore? Wij groeien momenteel hard en zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze site of neem contact op met Britt Donkers (britt.donkers@joore.nl – 013-5900017).

reacties