Een terugblik op Investment Night

door Joost van Rens

Op 3 mei vond alweer de vierde editie van de Investment Night van studievereniging Asset | Accounting & Finance plaats. Verschillende professionele beleggers kwamen vanuit Beursplein 5 naar Tilburg toe om op deze interactieve avond hun strategieën met de Tilburgse studenten te delen. Het speakers panel bestond uit Corné van Zeijl, Selwyn Duijvestijn, André Brouwers en Siegfried Kok. Arend Jan Kamp vervulde de rol van avondvoorzitter. De avond bevatte presentaties over contrair beleggen, beleggingsfondsen en technische- en fundamentele analyse. Naast de presentaties was er ook een quiz, waarbij de winnaar werd beloond met het nieuwste boek van Joris Luyendijk. Tegen het eind bloeide er nog even een felle discussie op tussen de sprekers, waarbij André Brouwers duidelijk zijn mening over 0% bonds gaf.

De avond is een groot succes geworden met een recordaantal inschrijvingen. Zowel de sprekers als de gasten waren zeer enthousiast. De Investment Night bereikte zelfs het landelijk nieuws, doordat Arend Jan Kamp een artikel schreef IEX.nl, hét beleggersplatform van Nederland. Het artikel kunt u hier lezen.

Namens Asset | Accounting & Finance, wil ik de sprekers, de gasten en onze partners bedanken voor deze geweldige avond. We kijken uit naar de volgende editie!

reacties